Wednesday, April 6, 2011

Yuyu Zulaikha- Ferero random giveaway


Peace be upon to all reader.

Ok la straight to the point, dah terang lagi bersuluh ada header si comel Yuyu Zulaikha kat atas tu mesti la ada sesuatu. tapi apakah ia? haha. aku nak join random giveaway yang yuyu buat. best wo. kalau bertuah boleh dapat Ferero Collection dari yuyu. i loike!

Jom la join ramai-ramai. cara nak join senang je. memang bagus la yuyu nie.

  1. Buat entry bertajuk Yuyu Zulaikha- Ferero random giveaway
  2. Letak header comel yuyu kat entry korang
  3. Tulis la pe yang patut, pendek pun tak pe
  4. Hantar entry kat sini






notakakilima: sudah terbayang coklat ferero yang sedap lagi lazat. come to mama.

3 comments:

solo molo said...

pok amai amai...
belalang kupu-kupu...
join giveaway yuyu...
mana tahu menang ferrero satu...


sape nak menang ipad 2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

bedpet said...

aku tak join pun. haish. nnt dpt ferrari. eh2. ferrero, kongsi sikit dgn aku :D

Feza said...

amik la pembalut dia nnt.