Friday, April 8, 2011

My first kiss

Amboi laju je tekan tengok tajuk macam tu. ok la aku tak salahkan korang pun sebab kalau aku sendiri pun mesti nak tahu. sebenarnya aku saja je letak tajuk camtu. tapi untuk tak menghampakan korang aku cerita la sikit.

Cerita bermula macam nie;
Aku kenal A masa sekolah. kitorang memang selalu gaduh. ya la mana tak gaduh dia selalu je kutuk aku. pantang bertembung ada je benda dia nak cakap untuk sakitkan hati aku. contohnya,
''woi amoi tua p toilet sorang-sorang ja ka?''
Pergh memang bikin panas la kan? dah la tu bukan dia sorang je kat sekolah tu suka panggil aku amoi tua tapi ramai lagi. rasanya dia punya angkara la. siot betul. bila aku tanya member aku yang lain kenapa dia panggil aku camtu. diorang cakap sebab aku nie kalau marah suka cakap kuat-kuat pastu bising sampai susah nak stop. memang pun. hehe.

Huh bila pulak nak masuk bab kissing nie? tak sabar nie. gilo eh! Astaghfirullahhalazimm.. haram la bercium nie. tak kan la aku nak buat camtu. ustaz aku cakap HARAM hukumnya bercium ngan bukan muhrim! anyway thanks sudi habiskan masa baca nie. cerita dah habis.  meh nak cium sikit. mmmuuaaahh.




notakakilima: cerita diatas adalah cerita rekaan semata-mata. apa pun rasanya nie memang first time aku kiss reader aku walaupun hanya di alam maya. mmmuaahh sekali lagi.
maaf aku tengah bosan. =.=

6 comments:

bedpet said...

haha! bengong kau! aku ingat amin ke kiss ko. ekekekeke

deeya said...

euuuuww ! nakal taw maen tipu2 cengginih .. mencik ! mencik ! :(

nas said...

terkejut aku.. ingatkan ko bongkar rahsia ko penah kiss.. adehh.. tertipu eden :P


http://nash121.blogspot.com/2011/04/perlukah-kita-kaya-raya-dengan-berniaga.html

Feza said...

sheeda: kalau penah pun xkn nak cite. kan100x?


deeya: hehe. i like.


nas: mane boleh cite, too private lol. hehe

JD Jen said...

aku pun suka kiss gak! Kismis!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

muahhh..kiss kamu semula..amoi tua kira okeh kakak digelar mat pet ms sekolah..lg sedih tahu..