Wednesday, April 6, 2011

Sampainya hatimu

Aku betul-betul tak sangka.
selama nie aku dah dengar banyak dari kawan-kawan aku pasal dia tapi aku tak caya.
aku lebih percayakan dia.
kawan aku cakap dia ada perempuan lain.
siap tunjuk gambar lagi, tapi aku tak percaya.
sekarang nie teknologi canggih so macam-macam boleh jadi.
memang aku terima berita ni lambat tapi aku cuba contact dia.
dia jauhkan diri dari aku.
aku sayang dia.
aku ingat lagi dia pernah nyanyikan aku lagu sambil main gitar.
sedap sangat.
tiap malam aku dengar lagu tu.

Hari tu aku ada beli henfon baru.
wallpaper pertama yang aku letak gambar dia la.
tiap pagi bangun tidur mesti aku tengok dia dulu.
sebelum tidur pun sama, dia la orang terakhir yang aku tengok.
tapi aku tak pernah bosan langsung.
baru-baru nie hubungan aku ngan dia makin dingin.
dia mengaku sendiri dia dah ada 'someone special'.
nama dia S. aku sentap dowh.
aku tak sanggup lepaskan dia tapi aku terpaksa.
aku akui S sangat cantik.
aku harap dia bahagia dengan S.
aku tak kesah selagi dia bahagia. :'(
Selamat tinggal bekas kekasihku Justin Bieber, semoga bahagia disamping Selena Gomez!





sape tak sentap tgk gambar mesra camnie.






notakakilimabuat'S': Jaga Justin baik-baik. jaga makan-minum dia. kalau tak mampu bahagiakan dia pulangkan balik kat aku. anyway kenduri nanti jangan lupa jemput aku. hurm.

6 comments:

bedpet said...

oh man! terlepas lagi sorang bakal suami aku. hish.

Feza said...

bukan rezeki kita nak bermadu. sabor je la.

F@R@H@Ny F@ThIL said...

sengal nk mati mmbe ak sowg nie...macam nk sepak ko jap....

nub said...

alalala kesiannya,,, hahaha

Bella said...

hehe! ingat cerita betul lah :P

Feza said...

fara: meh la sepak, aku ada silat tak takut ke?


nub: nasib badan. sobs2.


bella: cerita betul la nie. haha