Saturday, April 16, 2011

Ce tengok nie, ce tengok.

"Kite bakor je rumah kak limah tu" sape setuju angkat tangan macam saye!
Agak-agak ayat sapa la tu kan? sabor je la. ye betul 10 markah untuk anda! jawapannya tak lain tak bukan usop wilcha. kuat betul pengaruh mamat nie kan. sampai kan dari budak-budak sampai atok-atok boleh tahu dialog nie. actually banyak lagi dialog-dialog yang famous dari usop nie yang menjadi sebutan remaja sekarang termasuk la aku sendiri.

ce korang tengok nie. tadaaa!!

mesti ada yang terbakor tengok bini usop. lawa dowh.


amboi sopannya.


Untuk pengetahuan korang usop wilcha, bukanlah pelakon sepenuh masa. dia gak bekerja sebagai seorang pengurus di sebuah syarikat Oil & Gas, Tanjung Offshore Berhad. Lagi kejutan, kalau korang nak tahu usop wilcha merupakan bapa saudara kepada Scha. 




notakakilima: pasal fanpage usop yang berlambak-lambak kat fb tu, usop wilcha dah minta pemilik asal supaya melantik dia sebagai admin. nie adalah untuk mengelakkan terjadinya kes dimana orang lain bercakap atau bertindak sebagai usop wilcha. betul gak tindakan Usop tu, kan? sape setuju angkat tangan macam saye!

3 comments:

bedpet said...

peh! bini nak hot je si wilcha ni. tak padan dgn naik wilcha. ekekeke

vEe said...

Pergh.....hot kot bini dia....bakor jeeee..hahaha...Steady kan dia....serba boleh... soal dia amik alih fanpage tuh..aku setuju dengan kau..ang tangan kaki semua aku angkat! Cadaaaaa....

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/