Sunday, March 20, 2011

Family BBQ buat aku rindu

Assalamualaikum wbt.

Rasa macam dah lama gila tak mencoret dalam blog tercinta nie. sejak kebelakangan nie aku sibuk sikit. banyak benda nak fikir so sampai terlupa pasal blog sendiri. kadang-kadang tu aku bukak jugak cuma perasaan nak meng'update' tu kurang sikit.

malam nie tak taw la kenapa tiba-tiba jadi rajin (padahal assingment berlambak memanggil-manggil). bukan pelajar universiti la kalau tak buat kerja last minit. betul tak kawan-kawan? assingment tu satu malam je aku buat. ok ada unsur riak disitu. silalah sepak sekali bagi menyedarkan aku.

ok la dah lari tajuk nie. accually tadi (bukan tadi la tapi beberapa hari lepas) aku telah di'tag' oleh kakak ipar merangkap abang aku punya bini dalam facebook untuk satu album iaitu BBQ dgn mak mertua. dengan gembiranya aku pun mengkelik link tersebut.

bukak-bukak ternampak la gambar mama. dengan sepantas kilat perasaan rindu yang menebal kembali muncul. MAMA, ABAH NAK BALIK! disini sedikit gambar untuk dikongsi. layan!

kipas jangan tak kipas. Darwish yang bersemangat.


tu dia banyaknya ayam.


makan puas-puas.


sedap hingga menjilat jari


notakakilima: aku homesick!

1 comments:

bedpet said...

aku pun homesick jugak! sobs sobs. eh bukan minggu ni dh janji nak balik ke ?