Sunday, January 22, 2012

Untungla dapat header free

Assalamualaikum.

Hari tu aku ada join satu segmen ni. Sila rujuk entry INI. Sebenarnya aku tak harap pun nak menang segmen ni sebab masa aku hantar link belog macam dah tak berapa pantas je. Tapi aku hantar je. Ye la bak kata pepatah, usaha itu tangga kejayaan. Ok tak payah nak bak kata pepatah sangat la kan? 

Di pendekkan cerita aku dapat la pulak header free dari Adik Nur Aqiela ni. Walaupun dia ni masih muda tapi bagi aku dia ni sangat berbakat. Blog dia sangatlah comel dan sweet. Rasanya dia buat sendiri design tu semua. Hebak kan?

Inilah rupa belog aku selepas di transform kan memakai header baru. Header tu cantik tapi terlalu girly untuk aku. Walaupun blog aku pink tapi hati aku ganas. uhuk uhuk. Camna pun aku simpan gak header ni. Mana la tahu tetiba aku bosan ngan header aku sekarang ni so aku bolehla main tukar-tukar header nanti. yea!



selepas


Aku pakai header ni kejap je sebab macam tak sesuai je ngan aku. By the way aku ucapkan sekalung terima kasih untuk Adik Nur Aqiela. Meh akak kiss sikit.
Muaaahh. -.-  *blushing tak memasal*







notakakilima: belog guwa pink tapi hati guwa kebal. ahaks. 


4 comments:

Azzah said...

bear2 lagi..cantik..

Yatie Musa said...

comel la ade bear2. hihi

bedpet said...

apesal kau tak guna header tu? tak guna kau! hahahaha

Feza said...

@bedpet gegurl sangat lol. nanti kau jealous. haha