Saturday, January 14, 2012

Jawab exam sampai tercirit

Assalamualaikum.

Hari ni aku ada exam Business Accounting. Actually ni adalah last paper aku untuk sem ni. Exam mula pukul 9 pagi. Disebabkan exam pagi aku pun bangun awal la untuk mengelakkan diri dari terlajak tido. Kalau hari sebelum ni takde exam, paling awal aku mampu bangun dalam area pukul 10 la. Tu paling awal tapi selalunya lambat la. 

Nak dijadikan cerita pagi tu aku bangun tido, sakit perut gila. Macam sakit perut nak senggugut. Aku pun pegi la toilet. Aku ni setiap pagi keja nak memerut je. Dah jadi rutin aku sehari-harian. Tapi pagi ni sakit perut semacam pulak. Masuk je toilet tercirit terus disebabkan terlalu sakit perut. Acually perlu ke cerita? dasar selekeh. Tolong jangan bayangkan untuk mengelakkan sebarang ketidakcelaruan emosi.

Aku ni kalau gelabah memang selalu sakit perut. Yang peliknya exam sebelum ni takde pulak sampai macam ni. kira rileks-rileks je. Maybe sebab tak habis study kot.

Masa nak pegi dewan exam member aku ramai gak yang mengadu sakit perut. Keracuanan makanan ke? Tapi kitorang bukannya duduk asrama makan makanan yang sama. Sesungguhnya ni bukan status aku :

sory der guwa cilok lu punya status fb


Aku ingat aku sorang je nervous nak jawab exam ni sampai tercirit rupanya ramai gak senasib ngan aku. Paling malang member aku sorang ni tengah jawab exam boleh pulak dia nak tercirit. Haish sudah jatuh ditimpa tangga. Main rembat je masukkan peribahasa. 



Pengajaran hari ini : Jangan study last minute sebab nanti masa jawab exam boleh tercirit. babai.

3 comments:

- Perantau. - said...

nama gua ade kat situ.heh

Feza said...

@- Perantau. - memang la lu kan retiss. wah retis komen belog guwa! -..-

bedpet said...

wooooiiiiii! perlu ke amik status aku!!! bayar la! hahahaha