Thursday, February 3, 2011

Pocong

Hihihihi. (efek mengilai) 

Hantu ada hantu mana-mana!
hehehehe. macam la berani sangat.

pocong ataupun nama saintifik aku ngan kawan-kawan aku bagi "gula-gula" adalah hantu yang melompat-lompat dan berbalut ngan kain kapan.
kalau korang tanya aku camtu la jawapan yang aku akan bagi. hehe.

tak tahu la hantu nie betul-betul wujud ke tak?
hantu yang berbungkus macam lepat pisang nie memang senang nak tahu kelemahan dia.
korang cuba bukak tali pengikat kat kepala dia confirm dia akan rasa malu bila dia sedar yang dia tak pakai apa-apa.

korang cuba la, aku tak berani. hehe
tapi pocong nie memang nampak menyeramkan dan sangat real.
cuba tengok nie.

Real nak mampos!


kalau malam-malam ternampak gambar nie kat internet confirm terus tutup laptop.
tapi sebelum tu tak lupa untuk menyumpah kepada sesiapa yang berkenaan meng'upload' gambar tersebut.
masa aku kat matrik dulu banyak gak cerita pasal 'gula-gula' nie.
bohong la kalau aku cakap aku tak takut lansung.
walaupun aku nie gagah tapi kalau aku jumpa ngan 'gula-gula' nie memang sawan jugak la aku 2 minggu berturut-turut.
tapi Alhamdilillah tak pernah jumpa lagi.
mintak simpang la!
aku ada jumpa satu gambar nie kat internet katanya 'tertangkap' gambar ngan 'gula-gula'.
kesahihan tu tak tahu la sebab sekarang nie kan banyak gambar super impose.
tengok nie.



 jangan pandang belakang


 tak nampak ke? tak pe la.
tak nampak sudah!
tapi yang nie confirm nampak.
layan je.
bye!


TADAAA!!


2 comments:

bedpet said...

kau memang tau bengkok! nasib baik aku bukan kat 101. hihi. nak gula gula? hahaha. sawan dah ko ;p

Aku shj said...

bongok la ko. ko ok ke weh? mulut cam da berbuih tu!