Thursday, February 23, 2012

Hampir seminggu

Assalamualaikum.

Diam tak diam dah hampir seminggu aku pulang ke universiti meneruskan sisa-sisa waktu bergelar pelajar. Ok takde la sisa sangat memandangkan aku baru sem 4. Cuti sebulan memang tak cukup.

Yang pastinya sem ni lebih mencabar dengan subjek yang makin tough dan jadual yang makin padat. Memang memerlukan kekuatan mental dan fizikal yang cekal dan tahan serta kebal dari segala godaan syatonirrojimm. Aku macam biasa, telalu selesa dengan pmk yang tak seberapa tu. Bila agaknya hidayah nak sampai? ok abaikan.

Aku rasa macam aku dah start homesick la sekarang ni. *mengada*


tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat menimba ilmu. :P



aku rindu kau la budak demok. mesti dah makin gemok sekarang.







notakakilima: duit ptptn tak masuk lagi. aku rasa macam takde kekuatan je nak belajar. ada kena mengena ke? ahaks.


12 comments:

Zamani said...

Salam Ziarah :)
Zam tumpang lalu bw kat sini

ade kene mengena tu, sbb duit leh jd pendorong.. hehe.. apepen stay cool & steady je ek ;)

Feza said...

@Zamani dah agak dah memang ada kena-mengena antara duit dan study. :)

Sarah Mohd Saleh said...

hui berketul2 siuttt tgn baby tuhh.grammm jekk.grrrrr

Feza said...

@Sarah Mohd Saleh khasiat susu ibu la katakan.

zuk zuhaiza said...

eh duit ptptn kite dah masuk. tu je nak ckp. HAHA


btw, baby demok tu sangat comel. rase nak hempuk2 je pipi dia dengan tangan. huhu

NIA said...

duit pt aku da masuk da harini..hahaha

crazycrispy said...

comelnya... eeee geram tgk.. ehehehe

Feza said...

@NIA
@zuk zuhaiza
ok fine. aku jealous.

Sandra Azwan said...

Salam Feza..comelnye baby kecik tu....

nur anis said...

wah...gemoknya dia..nak cubit-cubit je rasa...

zOeY zAu YaH said...

sibukkan diri mesti x homesick sgt.baby tu comel lah =)

H.S said...

homesick tu biasa lah .harap kawan tabah ye ;p

baby siapa tuu? :) comel! :D