Sunday, April 22, 2012

Oh midsem! Oh assignment! Oh paperwork!

Assalamualaium.

Mari merungut Malaysia! Sapa kat dalam dunia ni tak pernah merungut sila angkat hidung 5 saat dari sekarang? ok jangan nak tipu. Sebelum meneruskan pembacaan suka diingatkan ini adalah post yang merungut.

Lately ni wah kemain lagi tulis lately aku rasa sangat tak terurus. Kerja banyak bertangguh. Study pun malas padahal midsem ada dua paper lagi tak lepas. Setakat ni aku cuma gagahkan diri jawab midsem dengan redha tanpa habis study. Kau mampu?

Perenggan ini sesungguhnya menceritakan pasal assignment yang meminta-minta untuk dibelai. Oh yeah! Setakat ni aku ada selonggok assignment yang belum siap. ok buat cheaklist sikit dengan tujuan menghantui diri sendiri.

  • Production and operation management 29/4
  • Business Report Writing 26/4 
  • Entrepreneur finance 30/4
  • Bahasa Arab 1/5
  • Creativity and innovation 20/5

Wah tengok setiap subjek ada assigment yang belum siap. Seronoknya! sambil hantuk kepala kat dinding. Untuk pengetahuan semua ada certain subjek assignment nya terbahagi kepada dua iaitu individu dan berkumpulan. Tarikh kat atas tu cuma untuk assignment berkumpulan sahaja. kali ni hantuk kepala sambil nangis pulak.

Pasal paperwork pulak tak tahu nak cakap macam mana dah. Ada sapa-sapa willing nak ganti aku jadi pengarah projek tak? sobs sobs. Sila memahami ketidakwarasan aku sekarang.

Ok cukup. Nak sambung study. *konon*











notakakilima: gilalalalalalala.

11 comments:

Ardini Izzati said...

Chaiyokkk! Haha :D

Sarah Mohd Saleh said...

kesiannyaa die pressure,npk begitu stresss.chill,mari bkarok dulu.hihi

Syimir said...

sunday night tu memang dialami oleh semua mahasiswa.. sigh.haha

Feza said...

@Ardini Izzati thanks.

Feza said...

@Sarah Mohd Saleh jom. nak tuju lagu boleh?

Feza said...

@Syimir high 5! kita serupa.

❖ Syaa ❖ said...

Nak merungut kat kotak komen nie . Ohhh kerjaaaa hmmmmmm...... Ehehehehe ;P

zOeY zAu YaH said...

caiyok2..takmo stress...study sambil enjoy..haha..

Sandra Azwan said...

good luck with your assignment tu yer..;-)

Feza said...

@zOeY zAu YaH hahaha. kalau dah enjoy mana nak ingat study dah. uhuk2.


@Sandra Azwan thanks. :)

mohamad shazni said...

jgn stress ye kamu..hehe..hadapiny dgn tabah..eheheh.=)